Hollywoodin uusi tähtipari! Selma Blair iski täydellisen naisen exän

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Selma Blair on huhujen mukaan iskenyt silmänsä tuottaja-muusikko David Fosteriin. Pariskunta on näyttäytynyt yhdessä romanttisella illallisella julkkisten suosimassa Craig’s -ravintolassa West-Hollywoodissa. Silminnäkijöiden mukaan kyseessä oli selvästikin treffit.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Us Weekly -lehden mukaan Selmalla ja Davidilla on ikäeroa 23 vuotta. David Foster on hiljattain eronnut vaimostaan malli Yolanda Fosterista, joka tunnetaan myös Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta. Selma sen sijaan erosi puolisostaan Jason Bleickista viime syksynä.

Selma ja David eivät ole nähneet vaivaa peitelläkseen lämpimiä välejään. Silminnäkijät kertoivat, että pariskuntaa kävi tervehtimässä ravintolassa muun muassa realitytähti Caitlyn Jenner. Ehkäpä Selmasta ja Davidista tulee Hollywoodin seuraava tähtipariskunta.