Insinööritoimiston mainos viraalihitiksi – jättirinnat veivät huomion

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksin avulla voi myydä jäätä eskimoille tai lehmänlantaa maajusseille. Tämä puolitieteellinen fakta on osoitettu jälleen kerran todeksi, kun suunnittelu- ja insinööritoimisto EPSC on ottanut tylsä materiaalin tueksi näyttävällä povella varustetun naisen.

Kukaan ei varmaan yhtiön mainosta katsoessa ymmärrä, mitä markkinointivideolla edes mainostetaan. Öljyä, autonosia vai teollisuustuotteita? Silti mainos on saanut vuosien varrella liki miljoona katselukertaa sen lakonisuudestaan riippumatta.

Kunnian suosiosta voi ottaa harmaaseen paitaan pukeutunut muhkearintainen Juliana Morgan. Hän selittää selkeästi myytävän tuotteen, mutta varastaa huomion massiivisella povellaan. Eikä kukaan vieläkään ymmärrä, mitä mainoksessa markkinoidaan.