Viinipullo auki avaimella – näin yksinkertaista se on!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa on nähty monenlaisia niksivideoita, joissa neuvotaan kuinka pulloja saa auki silloinkin, kun varsinaista korkinavaajaa ei ole käytössä. Dave Hax -kanavan tuore video neuvoo, miten viinipullon korkki avataan avaimella.

Videon mukaan avain tulee työntää korkin sisään vinossa kulmassa. Tämän jälkeen korkkia kierretään ylös päin peukaloa painamalla. Kun korkki on tarpeeksi ylhäällä, sen voi napata auki kädellä.

Videolla nähtävä niksi toimii tosin ainoastaan synteettisiin pullonkorkkeihin. Oikeat puuvartisisista kasveista valmistetut korkit nimittäin hajoavat vain kappaleiksi, kun niitä yritetään irrottaa avaimella.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat