Ylensyönyt orava jäi jumiin lintulautaan – ”Ahneella on pas…”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies on julkaissut netissä videon lintutelineeseensä linnoittautuneesta varkaasta. Pähkinöitä ja jyviä ahminut orava oli syönyt itsensä niin ähkyyn kuntoon, ettei se kyennyt liikkumaan. Ruokakoomaan vaipunut orava sai miehen ärsyyntymään.

Rumble Viral -kanavalla julkaistujen tietojen perusteella asukkaat ovat nähneet oravan varastelemassa lintutelineestä jyviä aiemminkin. Kun pariskunta huomasi, ettei orava kyennyt liikkumaan huolestuivat he oravan terveydentilasta.

Kuvaajan puoliso pelkäsi, että orava teki kuolemaa. Mies kuitenkin vakuutti tyttöystävälleen, että orava ei ollut kuolemassa vaan se oli vain syönyt liikaa. Mies joutui lopulta auttamaan oravan pois telineestä. Toivottavasti ahmatti otti nolosta tilanteesta opikseen ja syö seuraavalla kerralla vähemmän.