Bemarikuski hermostui – uudessa autossa ällistyttävä vika!

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Ajoneuvossaan oleviin vikoihin kyllästynyt bemarikuski on julkaissut netissä videon ajomatkastaan moottoritiellä. Kyytiläisen kuvaamalta videolta käy ilmi, että uudessa BMW F30 -mallin autossa on huolestuttavia vikoja.

Ajomatka vaikutti sujuvan tavalliseen malliin siihen asti, kun kyytiläinen käänsi kameran kuvaamaan kojelautaa ja mittaristoa. Moottoritiellä kaahavan auton mittaristo oli lakannut toimimasta, eikä viisarikaan värähtänyt, vaikka kuski painoi kaasua.

Autoilija oli virittänyt tuulilasiinsa navigaattorin, joka kertoi kuljettajalle nopeuden. Rumble Viral -kanavalla julkaistun videon tiedoista ei käy ilmi missäpäin maailmaa video on kuvattu, mutta tiedoissa on mainittu, että uuden auton omistaja oli äärimmäisen näreissään kyseisestä viasta.