Popkaunotar Charli XCX on nyt huippuseksikäs malli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittitähti Charli XCX tunnetaan hittiensä lisäksi myös räväkkänä live-esiintyjänä, joka ei häpeile vartaloaan. Paljastaviin asuihin usein pukeutuva neitokainen on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt palannut näyttävästi valokeilaan.

Nyt Charli XCX on nimittäin poseerannut todella näyttävissä mallikuvissa, sillä hänet on kiinnitetty oman mallistonsa mainoskasvoksi. Neitokainen on siis laajentanut toimintaansa musiikin lisäksi myös vaatebisnekseen. Kuka olisikaan parempi malli kuin poptähti itse.

24-vuotias brittilaulaja Charli XCX, oikealta nimeltään Charlotte Emma Aitchison, julkaisi ensimmäiset singlensä jo vuonna 2008. Hän nousi kuitenkin tähdeksi vasta kesäkuussa 2014 julkaistulla Boom Clap -singlellään, josta tuli kansainvälinen hitti. Charli XCX on soinut Suomenkin radioaalloilla kappaleellaan Break the Rules.

Splash
Splash
Splash
Splash