Kasvojen vaihto tulee Facebookiin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ovat törmänneet viime aikoina sosiaalisessa mediassa erilaisiin naamanvaihtokuviin ja -videoihin. Masqueraden ja Snapchatin kaltaiset sovellukset mahdollistavat nykyään sen, että omat ja kaverin kasvot voi vaihtaa lähes saumattomasti myös videokuvassa.

Masqueraden kasvonvaihtosovellus on saavuttanut jättiläismäisen suosion. Ei siis ihme, että Facebook on päätynyt ostamaan sovelluksen. Yhteisöjätti ei ole suostunut paljastamaan, kuinka suuren hinnan se maksoi Masqueradesta.

Kauppojen myötä kuvanvaihtosovellus tullaan Gizmodo-sivuston mukaan yhdistämään Facebookiin yhdeksi sen ominaisuuksista. Masquerade tulee kuitenkin jatkamaan myös itsenäisenä sovelluksenaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat