Kettu yritti varastaa golfaajan lompakon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin videosta, jossa kettu yritti varastaa pelaajien varusteita golf-kentällä. Ilmeisesti rikoksen makuun päässeet ketut ovat yleinenkin ongelma, sillä nyt sosiaalisessa mediassa on kiertänyt hieman samankaltainen video.

Neljä kaverusta oli petlaamassa golfia Irlannin Baltrayssa sijaitsevalla kentällä, kun utelias eläin ilmaantui heidän keskuuteensa. Kettu meni tutkimaan maassa ollutta kassia miesten kuvatessa sen puuhia vierestä.

Yhtäkkiä kamerapuhelimella eläintä kuvannut mies tajuaa ketun yrittävän viedä hänen lompakkoaan. Mies pinkaisee eläimen perään, ja saa onneksi lompakkonsa talteen. Utelias kettu saapuu vielä takaisin rikospaikalle, mutta Twitterissä jaettu video ei kerro yrittikö se varastella miesten omaisuutta uudelleen.