Kim Kardashian estottomana – jo toinen alastonkuva verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian nousi aikaisemmin tällä viikolla otsikoihin jaettuaan verkossa alastonkuvan. Otos onnistui herättämään suurta kohua sosiaalisessa mediassa siitäkin huolimatta, että kyseessä ei ollut missään tapauksessa ensimmäinen kerta kun tähti poseeraa ilkosillaan.

Nyt Kardashianit-sarjasta tuttu tähti on jakanut verkossa jälleen uuden alastonkuvan. Mustavalkoisessa otoksessa Kim peittää strategiset alueet käsillään. Kuvatekstissä tähti ilmaisee olevansa #liberated, eli #vapautettu.

Kardashian ei ole toistaiseksi paljastanut julkisuudessa, ovatko nyt jaetut kuvat otettu ennen vai jälkeen Saint-kuopuksen syntymän. Kim Kardashianin ja Kanye Westin toinen lapsi, Saint West, syntyi maailmaan 5. joulukuuta 2015.