Kim Kardashian liittyi Snapchatiin – tässä ensimmäinen julkaisu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Kim Kardashian tunnetaan ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä. Viimeksi tällä viikolla Kim herätti laajamittaista somekohua jaettuaan alastonkuviaan Instagram-kuvapalvelussa.

Nyt Kim Kardashianin sosiaalisen median valloitus jatkuu. Tähti on hieman myöhäisherännäisenä liittynyt suosittuun Snapchat-pikaviestipalveluun. Kimin Snapchat-nimi on tietenkin KimKardashian. Realitytähti jakoi ruudunkaappauksen ensimmäisestä snapistaan myös Instagramiin.

Kim poseeraa nimikirjoituksellaan varustetussa selfiekuvassa siskonsa Kourtney Kardasianin kanssa. Kim Kardashian liittyi palveluun melko myöhään, mutta tähden pikkusisko Kylie on jo todellinen Snapchat-veteraani. Kylie Jennerin tili on US Magazine -lehden mukaan Snapchatin seuratuin.

I'm on snapchat now! Add me- KimKardashian ?

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi