Liettuan poliisi yllätti naistenpäivänä – jakoi naiskuskeille kukkia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liettuan suosittu lomakohde ja kaunis satamakaupunki Klaipeda on tunnettu hyvistä ravintoloista, erikoisista museoista, alhaisesta hintatasosta ja upeasta satama-alueesta, joka täyttyy kesäisin aluksista. Nyt Klaipedaa tehdään tunnetuksi myös poliisien jokavuotisen naistenpäivätempauksen avulla.

Liettuassa Klaipedan poliisilaitoksella on ollut naisia imarteleva perinne jo vuosien ajan. Poliisit pysäyttelevät naisautoilijoita joka vuosi naistenpäivänä ojentaakseen heille kukkia. Paikalliset naiset ovat perinteestä mielissään ja poistuvatkin pysäytyspaikalta aina hymyssä suin jatkaessaan matkaansa.

Poliisit ovat kertoneet Independent-lehden mukaan naisten olevan aina ensin pysäyttämisen vuoksi hieman hämillään, mutta tulevan kuitenkin hyvälle mielelle kun he huomaavat poliisien käsissä olevat kukat. Yksi kukan saanut nainen oli liikuttunut kyyneliin saakka, ja naiset olivat muutenkin olleet iloisia saadessaan kokea näin lämminhenkisen kohtaamisen poliisien kanssa.

Katso kuva tästä.