Opettaja saapui tunnille kaatokännissä – tosielämän Edna Krabappel?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viranomaiset ovat pidättäneet Bentelyn ala-asteella työskentelevän sijaisopettajan epäiltynä alkoholin juomisesta julkisella paikalla ja virkavastuunsa laiminlyömisestä. 52-vuotias Holly Joel oli nimittäin ilmestynyt aamulla oppitunnilleen ympäripäissään.

Seitsemänvuotiaat oppilaat kertoivat viranomaisille, että heidän sijaisopettajansa oli juonut luokan edessä vaaleanpunaista juomaa. Opettajatar oli puhunut epäselvästi ja hän oli kaatuillut ympäri luokkahuonetta. Lapset olivat olleet Hollyn oudosta käytöksestä huolissaan.

The Daily Star -lehden mukaan Joel on tunnustanut syyllisyytensä ja myöntänyt, että hänellä on alkoholiongelma. Naisen tekemän puhallustestin perusteella opettajatar oli virka-aikanaan vahvassa humalassa. Tapausta koskeva oikeudenkäynti tullaan järjestämään lähiaikoina Orlandossa, Floridassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat