Rintavaolle ihmeitä Kimin teippitempulla – näin se toimii!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet Hollywoodin pintajulkkikset näyttävät toinen toistaan upeammalta iltapuvuissa, vaikka ovat synnyttäneet jo useita lapsia ja kasvattaneet ikää ja elopainoa. Upeampiin ja nuoremmalta näyttäviin rintoihin on monia apuvälineitä ja erikoisliivejä, mutta on myös helpompi ja halvempi salaisuus.

Äskettäin Kim Kardashian paljasti miten helpolla ja yksinkertaisella tavalla hän onnistuu saamaan rintansa upeiksi kerta toisensa jälkeen. Hänen teippitemppunsa pantiin nyt todelliseen testiin, kun useat tavalliset naiset kokeilivat sen tehokkuutta käytännössä.

Tulos olikin hienoinen yllätys sekä testaajille että videon katsojille, sillä teippitemppu tosiaan toimii. Naiset olivat kukin todella tyytyväisiä kokemuksiinsa ja varsinkin peilikuvaansa. Rintavako nimittäin muuttui kertaheitolla upeamman näköiseksi.