Nolouden huippu! Donald Trump haukkui kielenkäyttöään kritisoineen toimittajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Donald Trump on Yhdysvaltain presidentinvaaleissa ehdokkaista se, joka on saanut varmasti eniten sekä hyvää että huonoa palautetta osakseen. Viime aikoina ehdokkaan kielenkäyttöön on kiinnitetty huomiota, koska se ei useimmissa esiintymisissä ole lasten korviin sopivaa.

NBC Nightly News on jakanut Donald Trumpin pitämästä tilaisuudesta pätkän, jossa kysymyksen esittänyt median edustaja sai kuulla Trumpilta kunniansa. Median edustaja kysyi Trumpin mielipidettä hänestä tehtyyn videokoosteeseen, jossa esiteltiin miehen rumaa kielenkäyttöä. Vastaus oli kaikkea muuta kuin asiallinen.

Edustaja kertoi, että vanhemmat ovat huolissaan siitä, että he joutuvat selittämään lapsilleen mitä Trumpin käyttämät rumat sanat tarkoittavat. Edustaja tiedusteli, että katuuko Trump kielenkäyttöään.

Trump hyökkäsi sanallisesti miestä kohtaan ja alkoi haukkumaan häntä kaikkien muiden median edustajien aikana. Trumpin vastaus ei kuitenkaan nolannut edustajaa vaan lähinnä alleviivasi toimittajan tekemän pointin.