Hylätty koiraemo sai pentunsa takaisin – liikuttava kohtaaminen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornialainen The Marine Humane Society on julkaissut netissä koskettavan videon koiraemon ja pentujen jälleennäkemisestä. Koiraemo oli päiviä aiemmin kokenut surullisen kohtalon, sillä sen omistaja oli hylännyt sen yhdessä toisen koiran kanssa löytöeläinkotiin.

Eläintenhoitajat tarkastivat hännänheiluttajan ja huomasivat, että koira oli viime aikoina synnyttänyt pentueen. Löytöeläinkodin hoitajat huolestuivat asiasta, sillä he tajusivat, että emo oli erotettu pennuistaan aivan liian aikaisin.

Daily Mail -lehden mukaan hoitajat ryhtyivät salapoliiseiksi ja he selvittivät kuka oli tuonut koiran löytöeläinkotiin. He onnistuivat selvittämään henkilön yhteystiedot ja ilmoittivat hänelle, että pennut pitäisi toimittaa emonsa luo, sillä ne olivat liian pieniä selvitäkseen itsenäisesti.

Omistaja suostui vaatimukseen ja toimitti pennut löytöeläinkotiin. Pienen koiran surullinen ja apaattinen olemus muuttui silmänräpäyksessä, kun se huomasi pentunsa uudelleen. Koiraemo alkoi nojata hoitajaa vasten aivan kuin se olisi halunnut kiittää pentujensa palauttamisesta. Ihastuttava video saa katsojan herkistymään.