Leskimies järkyttyi – näki ”kuolleen” vaimonsa televisiossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Marokon Azilalissa asuva leskimies on kokenut elämänsä järkytyksen nähtyään kuolleen vaimonsa elossa televisiossa. Abragh Mohamed oli hyvästellyt puolisonsa kaksi vuotta sitten, kun hän oli luullut vaimonsa menehtyneen onnettomuudessa.

Casablancassa sijaitsevan sairaalan henkilökunta oli ilmoittanut miehelle, että hänen vaimosa oli joutunut onnettomuuteen ja hän oli kriittisessä tilassa. Myöhemmin Mohamedille kerrottiin, että vaimo oli menehtynyt. El Nuevo Dia -lehden mukaan mies oli nähnyt vaimonsa lakanoihin käärittynä.

Myös hautajaisissa arkussa oleva ruumis oli peitetty lakanoin. Mies ei kyseenalaistanut vaimonsa kuolemaa vaan hautasi hänet. Järkytys oli suuri, kun miehelle selvisi, että vaimo olikin elossa ja hän oli näyttäytynyt televisiossa.

Miehelle selvisi, että vaimo oli Kadonneen jäljillä -sarjan marokkolaisversiossa, jossa hän etsi kadonnutta aviomiestään. Nainen oli kertonut televisiossa, että hän oli erkaantunut miehestään lähes kaksi vuotta sitten ja toivoi löytävänä Mohamedin.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko pariskunta löytänyt toistensa luo. Miehen läheiset ovat epäilleet, että sairaala on tehnyt virheen potilaiden tunnistamisessa ja vaimo onkin todellisuudessa ollut elossa ja hoidettavana tähän asti. Sairaala ei ole vahvistanut kyseistä teoriaa.