Lindsay Lohan tyrmistyi – poikabändin tähti pyrki hotellihuoneeseen keskellä yötä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Lindsay Lohan on paljastanut, että One Direction -yhtyeen jäsen Harry Styles on yrittänyt iskeä hänet poikkeuksellisen tökeröllä tavalla. Styles oli nimittäin ilmestynyt Lindsayn hotellihuoneen oven taakse keskellä yötä viettääkseen aikaa Lohanin kanssa.

Mirror-lehden mukaan Lindsay ei ollut tavannut Harrya aiemmin ja tilanne oli vähintäänkin kiusallinen. Styles kertoi, että hänen bändikaverinsa olivat yllyttäneet häntä koputtamaan Lindsayn oveen. Näyttelijätär käännytti laulajan pois hänen oveltaan ja meni takaisin nukkumaan.

Lähipiirin mukaan Lindsay ei ole ollut yhteydessä Harryyn ja hän pitää heidän kohtaamistaan kiusallisena. Lohanista Harryn lähestymistapa oli uskomattoman tökerö vaikka Styles onkin hänen mielestään komistus. Kaunotar tapailee parhaillaan venäläistä bisnesmiestä Egor Tarabasovia ja huhujen mukaan romanssissa on aineksia vakavampaankin suhteeseen.