Suuseksilelu miehille – 10 pyörivää kumikieltä tuottavat nautintoa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seksileluvalmistaja Lovehoney on tuonut markkinoille ensimmäisen miehille suunnatun suuseksisimulaattorin. The Sqweel XT -lelun tuottama nautinto perustuu pyöriviin kumikieliin, jotka on kiinnitetty pehmeään kumirenkaaseen.

Netissä julkaistun esittelyvideon tiedoissa kerrotaan, että lelun akku takaa pitkäkestoisen käytön. Kumirenkaan pyörimistä voi säädellä nappia painamalla ja kielet hyväilevät sukuelintä kolmella eri nopeudella.

Lovehoneyn perustajan Neal Slatefordin mukaan seksilelu tulee mullistamaan markkinat, sillä miesten ei tarvitse enää odotella juhlapäiviin asti saadakseen suuseksiä. Hän vakuuttaa, että lelu hoitaa asiansa erinomaisesti.

Miehille suunnattu The Sweel XT on suunniteltu naisille suunnatun suuseksisimulaattorilelun Sqweelin pohjalta. Naisten lelu tuotiin markkinoille vuonna 2011 ja se osoittautui hittituotteeksi.