Mies kyllästyi kännykkään puhuviin – teki mistä muut vain haaveilevat

Digi Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Lähes jokainen on jossain vaiheessa viime vuosina ihmetellyt junassa tai muussa julkisessa kulkuvälineessä puhelimeensa salaisuuksia pälättäviä ihmisiä. Yhtä moni on ehkä toivonut voivansa vaientaa tällaiset ihmiset kertaheitolla. Eräs mies on siinä nyt onnistunut.

63-vuotias amerikkalainen Dennis Nicholl sai tarpeekseen kännykkäänsä pälättävistä ihmisistä ja päätti tehdä asialle jotain konkreettista Chicagon junaverkoston punaisella linjalla. Hän nimittäin hankki ja otti mukaansa työmatkalle laitteen, joka estää kännykkäsignaalien kulkemisen. Laitteellaan hän onnistui lopulta vaientamaan koko vaunullisen matkapuhelimia kerralla.

Mies ehti käyttää laitettaan työmatkojensa laadun parantamisessa jonkin aikaa, kunnes muut matkustajat alkoivat ihmetellä puhelujen outoa katkeamista. Poliisi otti asian vakavasti ja järjesti junaan peiteoperaation, jolla mies saatiin lopulta kiinni. Nyt häntä odottavat raskaat syytteet muun muassa tietoliikenteen häirinnästä.