Mies pujotti penikseensä metallirenkaita – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annika Kela

52-vuotias mies on hakeutunut sairaalaan kärsittyään kovista kivuista neljän päivän ajan Münchenissä, Saksassa. Lääkärille paljastui, että potilas oli pujottanut penikseensä yhteensä 13 metallista rengasta ja ne olivat jääneet jumiin.

Epätoivoinen saksalaismies kertoi, että hän oli yrittänyt kaikkensa saadakseen renkaat irtoamaan. Hän oli kokeillut pihtejä, vaseliinia, narua ja jopa tölkinavaajaa, mutta mikään ei ollut vapauttanut häntä puristuksesta.

Lääkäri joutui soittamaan palokunnan apuun, sillä sairaalassa ei ollut tarvittavia työkaluja renkaiden irroittamiseen.

Palomiehet joutuivat sahaamaan renkaat rikki. Neljä tuntia kestäneen operaation jälkeen mies oli vapautunut renkaiden puristuksesta. Lääkäreiden mukaan kyse on jonkilaisesta seksileikistä, sillä potilas ei ole ensimmäinen, joka on ollut hoidettavana saman vaivan takia.