Venäjällä kruunattiin Miss Poliisi 2016 – tätä ei Suomessa nähdä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäjällä on jälleen kerran järjestetty jokavuotiset poliisien missikisat. Pietarissa käydyssä finaalissa voittajaksi kruunattiin 27-vuotias Daria Pletneva, joka työskentelee liikennepoliisina. Kisa oli tiukka, sillä seitsemän finalistin joukko koostui maan upeimmista poliisinaista.

Daily Mail -lehden mukaan kaksivuotiaan pojan äiti Daria on ylpeä voitostaan. Ennen kisoja Pletneva oli ollut äitiyslomalla. Miss Poliisiksi kruunaaminen merkitsi tuoreelle äidille paljon. Kisan tuomarit arvioivat viranomaisia useissa kategorioissa. Poliisinaisia arvioitiin muun muassa karisman, charmin, ylpeyden, naisellisuuden ja täydellisyyden perusteella.

Daria erottui joukosta edukseen ja hänet kruunattiin voittajaksi. Missivoitto on muutakin kuin kimalteleva kruunu ja titteli, sillä vuoden ajan Daria pääsee edustamaan virkavaltaa ilmaiseksi maan suurimpiin tapahtumiin, konsertteihin ja festareille. Pletneva ei malta odottaa seuraavaa kesää ja tulevia konsertteja.