Pelastettu koira antoi miehelle lisää elinaikaa – video tuo kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eric O’Greylle kerrottiin vuonna 2010, että hänellä on enää viisi vuotta elinaikaa jäljellä. Mies oli vakavasti ylipainoinen ja hän sairasti kakkostyypin diabetesta. Hän oli eristäytynyt muista eikä hänellä ollut enää sosiaalista elämää tai ystäviä. Eräänä päivänä kaikki kuitenkin muuttui.

O’Grey oli matkustamassa lentokoneella. Lento viivästyi, koska henkilökunta ei ollut löytää turvavyötä, joka olisi yltänyt O’Greyn vatsan yli. Miehen vieressä istunut matkustaja oli katsonut O’Greyta halveksuen ja kertonut myöhästyvänsä jatkolennoltaan O’Greyn lihavuuden vuoksi. Nämä sanat kuultuaan O’Grey päätti muuttaa elämänsä suunnan ja aloittaa terveellisemmät elämäntavat.

O’Grey soitti ravintoneuvojalle, joka kehoitti miestä adoptoiman ensitöikseen eläinsuojasta koiran. Koiran avulla miehestä tulisi sosiaalisempi ja hän saisi syyn liikkua päivittäin. O’Grey teki työtä käskettyä ja adoptoi eläinsuojasta Peety-nimisen koiran, joka oli myös ylipainoinen.

Mies sai elämänilonsa ja terveytensä takaisin Peetyn ansiosta. Hän pystyi jättämään kalliit lääkkeensä ja onnistui juoksemaan jopa maratonin. Lemmikkien elämä on kuitenkin lyhyempi kuin ihmisten, minkä vuoksi O’Grey joutui sanomaan haikeat hyvästit rakkaalle pelastajalleen liian aikaisin.

Mies suri koiransa menettämistä jonkin aikaa kunnes hän päätti adoptoida eläinsuojasta itselleen jälleen uuden lenkkeilytoverin. Katso miehen ja koiran koskettava tarina kokonaisuudessaan lyhyeltä videolta, joka on kaunis ja herkkä kertomus miehen ja koiran ystävyydestä ja vaikutuksesta toistensa elämään.