Rohkea pikkupoika pelasti tytön karate-ohjaajan kynsistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisten on hyvä osata puolustaa itseään, minkä vuoksi itsepuolustuslajit ovatkin nostaneet suosiotaan myös tyttöjen harrastuksina. Videolla nähdään hauska tilanne eräästä karate-koulusta, jossa tyttö sai kuitenkin pojalta hieman ulkopuolista apua.

Mies on kuvannut lasten karate-tuntia, jossa pikkutyttö ottelee miespuolista ohjaajaa vastaan. Tyttö jää pahasti alakynteen eikä hän pysty puolustautumaan ohjaajalle. Tyttö yrittää jonkin ajan kuluttua jo kontatakin pakoon, mutta ohjaaja nappaa hänestä kiinni. Kohta pieni poika kuitenkin jo rientää tytön apuun.

Tilannetta sivusta seurannut pikkupoika rientää ritarillisesti tytön apuun. Poika juoksee toisesta ryhmästä ohjaajan luo kypärä ja nyrkkeilyhanskat yllään, ja hyökkää ohjaajan päälle. Kun pikkupoika on saanut ohjaajan jättämään tytön rauhaan, poika juoksee reippaasti takaisin omaan ryhmäänsä.