Sampo Kaulanen ja Minttu saavat televisiosarjan: ”Viedään Armanilta Venla!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jounin Kaupan kauppiaspariskunta Sampo ja Minttu Kaulanen saavat oman realitysarjan. Kaulasen mukaan tulee olemaan jotain mitä ei ole aiemmin Suomen televisiohistoriassa nähty, sillä ohjelmassa lyödään itsensä likoon aivan uudella tavalla.

– Tänään saatiin pulkkaan minun rakkaan vaimon Michelen kans ensimmäinen tavoite! Saahaan oma sarja! Voin luvata että pistetään peliin 1500 prosenttia, että päässään Venlaan ja viiän se pysti! Sen jälkeen voin levätä… Love and peace kaikille ja kiitos kaikille, Sampo Kaulanen kommentoi.

Samalla Sampo heitti ilmoille myös haasteen, jossa hän ilmoitti tähtäävänsä ohjelmallaan Venla-palkintoon.

– Alizad :) mullon yks tavote tässä ajassa ja se on viä sulta Venla, Kaulanen totesi viitaten Arman Alizadiin.

Sarjan päätähden mukaan luvassa ei ole realityseurantaa, vaan jotain aivan muuta. Pariskunta ei paljastanut vielä enempää yksityiskohtia. Minttu ja Sampo löysivät toisensa Hjalliksen Diili-ohjelmassa vuonna 2010. Jounin Kauppa on tunnettu sosiaalisesta mediasta, jossa sillä on seuraajia yli 478.000.

Vuonna 2013 pääsin kolmen parhaan sakkiin Kultainen Venla yleisö äänestyksessä ja hävisin sen en yhtään sen huonommalle…

Julkaissut Sampo Kaulanen 11. maaliskuuta 2016