Silikonirinnat herättivät epäilykset – poliisi teki jättilöydön

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viranomaiset ovat pidättäneet Frankfurtin lentokentällä 24-vuotiaan kolumbialaisnaisen epäiltynä huumeiden salakuljetuksesta. Nuori nainen oli herättänyt viranomaisten huomion kentällä ja hänelle oli tehty ruumintarkistus.

Tarkistuksen yhteydessä nainen valitti kovista kivuista ja hän kertoi olleensa hiljattain leikkauksessa. Naisen rintojen alla olevat tuoreet leikkausarvet herättivät viranomaisten epäilykset. Myöhemmin lentomatkustaja tunnusti, että hän oli yrittänyt salakuljettaa huumeita maahan.

Naisen silikoni-implantit oli korvattu kahdella kokaiinipussilla. Huumekätkö oli ommeltu naisen rintoihin. Rinnoista löytyi yhteensä kilo kokaiinia ja sen oli määrä päätyä Espanjaan. Kätkön arvo liikkui 200.000 euron paikkeilla. Daily Mail -lehden mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen tapaus, jossa salakuljettaja on piilottanut huumeita rintoihinsa.