Uskotko näitä huuliksi? Upeat kuvat leviävät verkossa

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annika Kela

Taitavien meikkitaiteilijoiden loihtimista huulitaideteoksista on tulossa kovaa vauhtia kauneustrendi. Sosiaalisessa mediassa on nimittäin viime aikoina julkaistu paljon kuvia, joissa pääosassa ovat taiteelliset huulet.

Meikkaajat ympäri maailmaa ovat näyttäneet taitonsa julkaisemalle kuvia loihtimistaan huulimeikeistä. Kuvat osoittavat, että huulet voi meikata muullakin tavalla kuin yksivärisellä huulipunalla.

Monet taideteoksista ovat upeita katseenkääntäjiä. Meikkitaiteilijoiden mukaan taiteelliset huulimeikit soveltuvat erinomaisesti erilaisiin juhliin ja festareille. Huulitaidetta harrastavan on kuitenkin oltava varuillaan meikkinsä kanssa, ettei se sotkeennu juhlahumussa. On sanomattakin selvää, että näillä huulilla on välteltävä suukottelemista.