Alaston mies kadulla keskellä talvea – suuntasi asioimaan pankkiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kazakstanin Shchuchinskissa sijaitsevassa pankissa on hiljattain asioinut mies, jolla ei ole ollut vaatteita yllään. Tavallisesta poikkeavan kevyessä asusteessa liikkunut mies ei selvästikään ollut huolissaan pakkaskeleistä. Talviaamuna asioille lähtenyt mies oli pukenut ylleen vain jalkineet.

Kaupungin kaduilla kävellyt mies on tallentunut useiden ohikulkijoiden kojelautakameroihin. Jotkut silminnäkijöistä onnistuivat ottamaan miehestä kuvia. Näky sai ihmiset hämilleen ja lopulta yksi silminnäkijöistä ilmoitti havainnosta poliisille.

The Daily Star -lehden mukaan mies sai pankissa viltin ylleen ja poliisit noutivat hänet laitokselle kuulusteltavaksi. Toistaiseksi kaupunkilaisille ei ole selvinnyt, miksi mies oli lähtenyt hoitamaan pankkiasioitaan alasti.