Chris Martinin ja Gwyneth Paltrow’n avioero mutkistui – rocktähti pihtaa eropapereita

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n avioeroprosessissa on tapahtunut käänne, sillä kaunottaren ex-aviomies ei ole vieläkään suostunut allekirjoittamaan eropapereita. Coldplay-solisti Chris Martin on pidättäytynyt asiakirjojen allekirjoittamisesta jo yhdeksän kuukauden ajan.

TMZ-viihdesivuston mukaan pariskunnan avioeroa ei ole voitu viimeistellä, sillä Chris on tietoisesti viivästyttänyt prosessia. Ellei Martin allekirjoita papereita voi Gwyneth vaatia oikeustuomioistuinta puuttumaan peliin.

Tuomarin puuttuminen asiaan saattaa tulla Martinille kalliiksi. Oikeustuomioistuin nimittäin usein hyväksyy asiakirjoissa mainitut ehdot sellaisenaan. Käytönnössä se tarkoittaa sitä, että Gwyneth tulee saamaan avioerossa kaiken haluamansa, ellei Martin esitä omaa kantaansa tai vaatimuksia oikeudelle allekirjoitettujen eropapereiden kera. Jostain syystä Chris ei ole nähnyt aiheelliseksi nopeuttaa avioeroprosessiaan.