Jättiläispytoni piinaa perhettä – löytyi tällä kerralla autosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isokokoinen pytoni on alkanut kiusaamaan erästä Zimbabwessa asuvaa perhettä. Aiemmin pytoni löytyi perheen kanalasta, minkä jälkeen he ajoivat pytonin autolla 6,5 kilometrin päähän talosta. Käärme löysi tiensä kuitenkin nopeasti takaisin, ja tällä kerralla se löytyi myös perheen autosta konepellin alta.

Videolla nähdään tilanne, kun miehet joutuvat pysähtymään ja vetämään ison käärmeen pois konepellin alta. Mies oli ajatellut käärmeen putoavan kyydistä matkalla, mutta näin ei ollut kuitenkaan käynyt. Seurueen täytyi pysähtyä ottamaan käärme pois auton sisältä ennen kuin sille tai matkustajille olisi käynyt huonosti.

Zimbabwessa pytoneiden tappaminen on lailla kielletty, ja käärmeen surmatessaan henkilö voi saada useita vuosia vankeutta. Perhe ei ole voinut siis tappaa pytonia, minkä vuoksi he ovatkin kuljettaneet sen aina pois ja toivoneet käärmeen löytävän itselleen uuden kodin.

Talossa aiemmin asuneet asukkaat olivat Huffington Post -sivuston mukaan kehottaneet muuttavaa perhettä varomaan taloon välillä vierailulle ilmestyvää isoa pytonia, mitä perhe ei ollut varmasti sen enempää ajatellut. Käärme näyttää olevan kuitenkin niin kiintynyt kotipihaansa kanalan läheisyydessä, että se ei tule varmastikaan helposti unohtamaan paikkaa.

Always check under your hood if there is a strange noise or smell ….only in Zimbabwe !!!

Posted by Brian Murphy on Thursday, March 3, 2016