Kylpyhuonekuville ei tule loppua – nyt julkaisi Kardashianien pikkusisko

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian kohahdutti hetki sitten julkaisemalla itsestään kuvan, jossa hän on täysin alasti. Naisen alapäätä ja rintoja suojasi kuvassa vain jälkikäsittelyssä tehdyt mustat palkit. Nyt pikkusisko Kylie Jenner on seurannut isosiskonsa jalanjälkiä ja julkaissut itsestään samantyylisen kuvan.

Kylie Jennerin kuvassa naisella on bikinit yllään. Bikinien musta alaosa ja musta tuubimainen yläosa antavat nopeasti katsottuna samanlaisen vaikutelman kuin Kimin kuva. Tuubimallinen yläosa näyttää mustalta palkilta, minkä lisäksi Kylie on selvästi ottanut mallia myös naisen poseerausasennosta.

Kim sai paljon lokaa niskaansa julkaistessaan paljastelevan kuvan itsestään. Muut tähdet toivoivat Kimin näyttävän nuorille naisille parempaa esimerkkiä. Kimin mielestä hän on kuviensa avulla opettanut naisia olemaan itsevarmoja ja pitämään omasta vartalostaan. Kimin opit ovat tainneet mennä läpi ainakin hänen omalle pikkusiskolleen.

?

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

When you're like I have nothing to wear LOL

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi