Hämmästyttävä näky: Mies juo olutta ja leikkii käärmeen kanssa vedessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Tallebudgera Creekissä kuvatulla Instagram-videolla katsojalle esitellään vähäntäänkin hämmentävä näky. Siinä mies ui suositun uimapaikan vedessä leikkien lemmikkikäärmeensä kanssa ja nauttien samalla oluesta.

Näkyä on kuvailtu Yahoo-sivustolla ”erittäin australialaiseksi hetkeksi”. Victoria Bitter -olutta juova mies heittelee käärmettä veteen, minkä jälkeen matelija ui iloisesti hänen luokseen kuin lemmikkikoira. Mies näyttää myös suutelevan suomuista lemmikkiään.

Videon kuvasi Indiana Bones -nimellä tunnettu australialaismuusikko. Hänen mukaansa näky oli vaikuttava, vaikka kaikki rannallaolijat eivät suhtautuneet käärmemieheen yhtä suopeasti.

– Lapset olivat innoissaan ja kiinnostuneita miehen lemmikkikäärmeestä, mutta aikuiset eivät olleet mielissään. Yksi nainen huusi miehelle koko ajan, vaatien häntä tulemaan pois vedestä, Indiana Bones kuvailee Australian Yahoo-uutissivustolle.

There's currently a bloke down here drinking a VB tally and chucking his pet snake around. Amazing

Video, jonka Indiana Bones (@indy.bones) julkaisi