Mies yritti ryöstää taksin – ei huomannut poliisiautoa takana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs mies valitsi huonon hetken taksikuskin ryöstämiselle hypätessään taksiin, jonka perässä ajoi poliisi. Poliisi huomasi jonkin olevan taksissa huonosti ja tuli juuri ajoissa keskeyttämään kuskia uhanneen tilanteen. Ralph Valetta -niminen taksikuski oli ottanut tien vierestä miehen kyytiin.

Ei ollut mennyt aikaakaan, kun mies oli kaivanut taskustaan aseen ja uhannut sillä kuskia. Taksin takana ajanut poliisi oli onneksi huomannut jonkin olevan huonosti ja tullut keskeyttämään tilanteen.

Poliisi oli kiinnittänyt epäilyttävään mieheen huomiota jo silloin, kun hän oli nousemassa taksin kyytiin. Poliisi kertoi Fox29-uutisille huomanneensa miehen katseesta, että hänellä oli pahat mielessään. Lämpimänä päivänä taksikuskilla ja poliisilla oli ollut ikkunat auki, minkä vuoksi poliisi oli kuullut taksikuskin ja ryöstäjän korottavan ääntään.

Poliisi oli pysäyttänyt taksin, keskeyttänyt ryöstön ja pidättänyt ryöstöä yrittäneen miehen. Kävi ilmi, että ryöstäjän kantama ase ei ollut oikea vaan muovinen leikkiase. Taksikuskilla kävi todellinen onni, että poliisi oli ajanut hänen perässään ja ollut valppaana liikenteessä.