Pikkupoika kiukutteli takapenkillä – sitten vanhemmat kuulivat syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nälissään olevat ihmiset eivät yleensä kestä kovin hyvin pettymyksiä tai vastoinkäymisiä. Alhainen verensokeri saa monet pahalle tuulelle, mikä on vain osa ihmisen selviytymisvaistoa. Nyt videolla nähdään suloinen pikkupoika, joka on todella tuohtunut monestakin eri syystä.

Äiti on kuvannut etupenkiltä poikaansa, joka istuu auton takapenkillä ja tilittää vihaisesti sitä miten kaikki on nyt todella huonosti. Kun äiti kysyy pojalta mikä hänellä on vikana, poika perustelee tuohtuneena melko vakuuttavasti kaikki asiat mitkä ovat nyt huonosti.

Poika luettelee, että hän on nälissään, minkä lisäksi hänen pelikonsolistaan on akku loppu eikä hän pysty lataamaan sitä autossa. Poika ei osaa vielä lukea, minkä vuoksi hän ei pysty viihdyttämään itseään edes lukemalla. Kaiken lisäksi poika haluaisi vielä McDonald’s -ravintolasta illallista, koska he ovat sopivasti sen vieressä.