Karmiva video: Taapero putosi autosta liikenteen sekaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinassa on tapahtunut erikoinen onnettomuus, kun kaksivuotias lapsi putosi liikkuvan pakettiauton takaovesta asfalttiin. Tapahtumasarja taltioitui onnettomuusauton takana ajaneen ajoneuvon kojelautakameralle. Taapero selvisi onnettomuudesta hengissä.

Liikennevideo tapahtuneesta leviää netissä kulovalkean tavoin. Lapsella oli onni onnettomuudessa, sillä hän selvisi uskomattomasta lennosta hengissä kuin ihmeen kaupalla. Itseasiassa pieni poika nousi putoamisen jälkeen suoraan jaloilleen ja lähti juoksemaan auton perään.

Auton kuljettajana oli ollut pojan isoisä. Taapero oli riehunut auton sisällä ja onnistunut avaamaan takaluukun. Tapahtumasarjaa sivusta seuranneet autoilijat pysäyttivät pojan vaarin ja kertoivat lapsen pudonneen katuun, Sina Online -lehti uutisoi.