Tiikeri vapaana moottoritiellä – autoilijat paniikissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Qatarin Dohassa nähtiin viime tiistaina yllättävä tilanne, kun irrallaan ollut tiikeri herätti hämmennystä moottoritiellä. Peloissaan ja hämillään ollut kissaläin kuljeskeli tiellä olleiden autojen välissä. Tilanteesta otetut kuvat ja videot levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Osassa kuvissa tiikeri on kiinni kaulapannassa, joten kyseessä oli mitä ilmeisimmin karannut lemmikki. Uutissivusto Al-Watan Qatarin Twitter-sivulla jaetulla videolla nähdään mies, joka yrittää saada tiikeriä pois auton alta. Mies ei vaikuta haluavan tulla kuvatuksi, mutta kuvaaja vakuuttaa ettei video leviä sosiaaliseen mediaan.

DohaNews.co -sivuston mukaan Qatarin sisäministeriö twiittasi myöhemmin aiheesta. Ministeriön mukaan tilanne on hallinnassa, ja viranomaiset ovat puuttuneet tapaukseen. Villieläinten pitäminen lemmikkinä on kiellettyä Qatarissa. Al Jazeera -sivuston mukaan monet kuitenkin uhmaavat lakia, ja eksoottisia lemmikkejä pidetään statussymboleina.