Sydäntäsärkevä näky – apinanpoikanen suri kuollutta emoaan

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Eläinsuojaan pelastetut orvoksi jääneet apinoiden ja orankien poikaset surevat menettämäänsä emoaan yleensä todella näkyvästi. Orvoiksi jääneet poikaset etsivät lohtua pehmoleluista ja alkavat käyttäytymään ikävissään jopa itsetuhoisesti menetettyään halunsa elää.

Nyt videolla nähdään todella sydäntäsärkevä tilanne, jossa apinaemo on juuri menehtynyt jäätyään moottoripyörän alle. Apinan poikanen hyppii emon päällä ja halaa emoa yrittäessään tätä hereille.

Tapaus on kuvattu Thaimaassa Nakhon Nayokissa, jossa moottoripyörä on ajanut vahingossa emon yli. Poikanen itkee ja halaa menettämäänsä emoa ja on todella surullinen näky yrittäessään emoa vielä hereille. Toivottavasti pelastushenkilökunta on soitettu paikalle hakemaan orvoksi jäänyt poikanen turvaan.