Elefantin poikaset haluavat syliin – ihana videokooste

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet eläinten poikaset kaipaavat hellyyttä ja uskaltautuvat jopa villeinäkin lähestymään luonnossa ihmistä. Nyt videolla nähdään ihmisiin tottuneita elefantin poikasia, jotka ahtautuvat väkisin ihmisten syliin hellittäviksi.

YouTube-videolla nähdään suloinen kooste tilanteista, joissa elefantin poikaset hakevat ihmisiltä hellyyttä. Poikaset puskevat ihmisiä, tulevat viereen rapsuteltaviksi ja painavat päänsä ihmisten syliin. Välillä poikaset yrittävät päästä jopa kokonaan makoilemaan ihmisten syliin, joka on niille kuitenkin aivan liian pieni.

Elefantin poikanen painaa syntyessään jo noin sata kiloa, eli kyseessä ei ole mikään pieni sylivauva. Elefantin poikasen iso pää painaa varmasti jo kymmeniä kiloja, joten pienenkin norsun ahtautuessa ihmisen syliin henkilö voi yllättyä siitä kuinka paljon painoa hän saa kannateltavakseen.