Isoäitiä huijattiin vinkulelulla – luuli kyljykseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube on pullollaan hauskoja piloja, joiden kohteiksi joutuneet henkilöt osaavat harvemmin aavistaa mitään ennen kuin he jo joutuvatkin naurunalaiseksi. Nyt eräs lapsenlapsi otti kaiken ilon irti siitä, että hänen isoäitinsä ei enää näe niin hyvin kuin ennen.

Videolla kuvaaja huijaa isoäitiä maistamaan vinkulelua. Isoisä istahtaa isoäidin viereen ja on selvästi juonessa mukana yrittäessään saada mummoa maistamaan vinkulelua. Isoisä näyttää vieressä mallia haukkaamalla ison palan oikeaa porsaankyljystä, minkä jälkeen isoäiti tekee samoin.

Paistetun kyljyksen tilalle isoäidin lautaselle oli kuitenkin laitettu kyljystä muistuttava vinkulelu. Isoäiti ei huomaa siinä mitään eroa ottaessaan lelun käteen vaan tuo lelun suuhunsa ja puraisee siitä niin, että lelukyljyksestä lähtee vinkuva ääni.