Maaiman komein vanki vapautui – malliura odottaa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme vuonna 2014 Jeremy Meeks -nimisestä rikollisesta, joka herätti laajamittaista huomiota pidätyskuvansa ansiosta. Erittäin fotogeenistä miestä alettiin kutsumaan maailman kuumimmaksi vangiksi, ja hän saikin pidätyskuvansa vuoksi rahakkaan sopimuksen mallitoimistolta.

Nyt Jeremy Meeks on jälleen vapaa mies. Laittoman aseen hallussapidosta pidätetty mies vapautui vankilasta keskiviikkona 10. maaliskuuta. Meeksin vapautuminen noteerattiin arvatenkin nopeasti Twitterissä.

Instagram-tilillään ex-vanki kertoo olevan eniten innoissaan siitä, että pääsee viettämään aikaa lastensa kanssa ja harrastamaan vesiurheilulajeja. Töistä miehellä tuskin tulee olemaan pulaa vapaana, sillä Blaze Models -mallitoimisto tarjosi miehelle 30.000 dollarin arvoista työtarjousta pidätyskuvan levittyä verkossa.

Looking forward to my time on the lake with my kids

Kuva, jonka JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) julkaisi