Fanit sekosivat deittihuhuista: ”Kendall Jenner ei saa tapailla Chris Brownia!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Kendall Jennerin fanit ovat olleet raivoissaan deittihuhuista, joiden mukaan kaunotar olisi käynyt treffeillä poptähti Chris Brownin kanssa. 20-vuotiaan mallin fanit ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa viestejä, joissa he ovat kertoneet tuohtumuksestaan kuullessaan huhun.

Hollywoodlife-sivuston mukaan Kendall ja Chris ovat viihtyneet yhdessä muun muassa Pariisissa, jossa he törmäsivät toisiinsa yökerhossa. Jennerin hyvä ystävä Gigi Hadid haluaisi löytää Kendallille poikaystävän, jotta he voisivat käydä yhdessä tuplatreffeillä. Hadid on yrittänyt tutustuttaa Jennerin useampaankin sinkkukomistukseen.

Huhujen mukaan Brown on suhtautunut Kendalliin äärimmäisen suojelevaisesti ja jopa mustasukkaisesti. Hän on halunnut estää Jenneriä tapaamasta vankilasta vapautunutta miesmalli Jeremy Meeksia. Huippumallin fanit eivät ole olleet deittihuhuista innoissaan ja monet ovat tuominneet parin tapailun suoralta kädeltä. Ilmeisesti Kendallilla ei ole kaikkien faniensa siunausta Chris Brownin tapailemiselle.