Kendall Jenner tihkuu seksiä tuoreella videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias Kendall Jenner on poseerannut jo useissa rohkeissa Calvin Klein -merkin alusvaatteita esittelevissä mainoskampanjoissa. Nyt kaunotar poseeraa Calvin Kleinin asuissa uudella LOVE Magazinen julkaisemalla videolla.

LOVE Magazine on kuvannut Kendall Jenneristä todella viettelevän ja rohkean videon. Videon avulla lehti haluaa juhlia Calvin Kleinin uutta uimapukumallistoa. Jenner esittelee uimapukujen lisäksi videolla kuitenkin myös alusvaatteita ja farkkuja.

Video on todella viettelevä ja Jennerille on luotu seksikäs tyyli märkiä hiuksia ja tummaa silmämeikkiä myöten. Kaunotar leikittelee videolla jääpalan kanssa ja upottaa kätensä vihjailevasti farkkujensa sisään. Tämän seksikkäämmin ei moni malli enää pystyisikään esittelemään Calvin Kleinin asuja.