Herkkupala oli liian kaukana – koiran hyvä yritys naurattaa verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit eivät useinkaan pysty vastustamaan omistajiensa esille jättämiä ruokia ja likaisia lautasia, joissa on vielä hieman herkullisia ruoantähteitä jäljellä. Näyttäisi kuitenkin siltä, että yksi ratkaisu lemmikin pitelemiseen pois pöydältä saattaa löytyä pyörivästä tuolista.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne kun koira yrittää saada ruokapöydällä olevaa ruokaa tassujensa ulottuville. Koira on hypännyt tuolille ja kurkotellut pöytää kohti, mutta pikkukoiran liikehdintä pyörivällä tuolilla onkin saanut sen liikkumaan.

Koiran askeltaminen tuolilla on saanut tuolin pyörimään ympyrää. Koira on ihmeissään siitä, että hän lähestyy kerta toisensa jälkeen lautasta, mutta ei yksinkertaisesti yletä siihen. Koiran liikkuminen vain koventaa vauhtia, minkä vuoksi tuoli alkaa pyörimään lujempaa vauhtia ja saa koirankin kärsivällisyyden loppumaan.