Diivailun huippu! Madonna vaati Rita Oraa kumartamaan hänelle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Rita Ora on paljastanut, että yksi hänen elämänsä ikimuistoisimmista hetkistä on ollut Madonnan tapaaminen enimmäistä kertaa. Poppari on kertoi lehtihaastattelussa, että hän kohtasi idolinsa ollessaan hyväntekeväisyystapahtumassa.

Daily Star -lehden mukaan Ora oli mennyt rohkeasti kättelemään Madonnaa kesken tapahtuman. Kättelyn yhteydessä Rita muistelee, että Madonna oli käskenyt Oraa polvistumaan hänen edessään, sillä valot häikäisivät häntä eikä hän nähnyt Ritan kasvoja kunnolla.

Ora kertoi, että hän kävi ensimmäisen keskustelun Madonnan kanssa siten, että hän oli kyyristynyt popkuningattaren eteen. Madonnan kumarteleminen kannatti, sillä se poiki Ritalle töitä Madonnan Material Girl -vaatekampanjan mainoskasvona ja Ora esiintyi myöhemmin myös tähden musiikkivideolla.