Mies pelasti oravan – heistä tuli erottamattomat ystävät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset huomaavat luonnossa välillä loukkaantuneita villieläimiä, jotka tarvitsevat apua. Moni tahtoo auttaa karvaisia metsän asukkeja ja ottaa ne hoiviinsa kuntoutumaan, minkä jälkeen eläimet vapautetaan takaisin luontoon. Aina luontoon palauttaminen ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista jos pelastettu on ehtinyt hoivaamisen aikana kiintymään pelastajaansa.

Nyt videolla nähdään hurmaava tapaus, jossa pelastetusta oravasta tuli pelastajansa paras ystävä. Mies oli löytänyt loukkaantuneen oravan puun juurelta ja ottanut sen kotiinsa hoitaakseen pikkuisen takaisin terveeksi. Kun orava tervehtyi, se ei halunnutkaan enää lähteä.

Orava ei malta jättää miestä rauhaan ja oleskeleekin mielellään miehen harteilla. Mies käy koiransa kanssa metsässä kävelyllä yleensä niin, että orava pitää kiinni miehestä ja kiipeilee miehen takissa.

This Squirrel Is A Man's Best Friend

This man found an unlikely best friend in his pet squirrel

Posted by NowThis on Tuesday, February 2, 2016

Katso kuva tästä.