Mies vaihtoi nimensä hampurilaiseksi – tässä koko nimihirviö!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen 33-vuotias Simon Smith kyllästyi tavaomaiseen nimeensä ja päätti tehdä asialle jotain. Hän sai juovuspäissään loistavan idean, jonka johdosta miehen nykyinen nimi on kuin suoraan hampurilaisravintolan ruokalistalta.

– Nimiehdotus kulminoitui paikallisessa pubissa keskustelun päätteeksi. Bacon Double Cheeseburger oli oikeastaan ensimmäinen ehdotus, mikä nousi mieleen. Kaikki rakastavat pekonia, eikö?, herra Cheeseburger kertoi Evening Standard -lehdelle.

Erikoisella nimellä varustettu mies työskentelee öljy- ja kaasuteollisuudessa konsulttina. Vaikka miehen nimi on suomennettuna Pekonituplajuustohampurilainen, ei se ole hänen omien sanojensa mukaan vaikuttanut työtilausten syntymiseen.