Miley Cyrus haluaa kannabishäät – häävieraille huumekakkuja?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Cyrus on alkanut suunnitella häitä yhdessä näyttelijä-kihlattunsa Liam Hemsworthin kanssa. Kaunottaren haaveissa ovat spektaakkelimaiset ja taianomaiset häät, jotka vieraat tulevat muistamaan ikuisesti.

Times-lehden mukaan Cyrus on palkannut hääsuunnittelijakseen julkkispiireistä tunnetun Kevin Leen. Hääsuunnittelija on paljastanut, että Miley haluaisi ilahduttaa vieraita kannabistarjoilulla. Cyrusin ehdotus on osoittautunut haasteelliseksi toteuttaa, sillä Kaliforniassa kannabiksen viihdekäyttö on vielä laitonta.

Miley ja Liam ovat suunnitelleet juhlivansa häitään sekä Australiassa että Yhdysvalloissa. Kaunottaren häämekkojen suunnittelusta vastaa näillä näkymin ranskalainen pukusuunnittelija Simon Jacquemus.

Tähti aikoo vaihtaa vaatteensa jopa viisi kertaa häiden aikana ja hän on toivonut suunnittelijan loihtivan hänelle mitä erikoisimpia asuja. Vaikuttaisi siltä, että Miley on ottanut ohjat juhlien järjestämisessä, sillä ainakaan toistaiseksi Liamin ideoista ei ole tullut julkisuuteen tietoa.