Postimies soitti hätäkeskukseen: ”Kalkkunat saartaneet minut”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Postinjakajien jokapäiväisiä ongelmia ovat yleensä liikenneruuhkat ja huono sää. Erään epäonnekkaan postinjakajan ongelmaksi muodostuivat kuitenkin villit raivopäiset kalkkunat. Mirror-lehti on julkaissut videon, jossa kuullaan hätäkeskuksen taltioima epätavallinen puhelu.

Postimies on ollut menossa viemään pakettia, kun hän on törmännyt villiin kalkkunalaumaan. Kalkkunat olivat käyttäytyneet aggressiivisesti ja ajaneet postinjakajan takaisin autoonsa.

Postinjakaja sanoo hätäkeskuksen virkailijalle tietäneensä, että hänen hätänsä kuulostaa nyt hieman erikoiselta. Mies oli kuitenkin jäänyt jumiin postiautoonsa, koska vihaiset kalkkunat olivat saartaneet hänet. Oudosta tilanteesta huolimatta virkailija suostui lähettämään pelastusyksikön miehen avuksi.