Puhallettava teltta on kuin läpinäkyvä iglu

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teltat ovat useissa tapauksissa melko ahtaita ja hämäriä. Holleyweb-yhtiön Bubble Tent tarjoaa kuitenkin hauskan ratkaisun esimerkiksi niille, joissa normaalit teltat saattavat aiheuttaa ahtaan paikan kammoa. Holleyweb-yhtiön teltta muistuttaa ulkoisesti läpinäkyvää iglua.

Puhallettava Bubble Tent on valmistettu vettä ja tulta kestävästä materiaalista, ja siihen mahtuu kerralla asumaan kaksi ihmistä.

Läpinäkyvä teltta ei ehkä ole paras ratkaisu esimerkiksi kesäfestareilla, mutta luonnon rauhassa yöpyville retkeilijöille se tarjoaa epäilemättä ainutlaatuisen elämyksen. Aivan halvimmasta mahdollisesta majoitusratkaisusta ei tosin ole kyse, sillä Holleywebin kuplateltta maksaa esimerkiksi Amazon-verkkokaupassa hieman yli 1.000 euroa.