UFO ilmestyi avaruusaseman viereen – suora lähetys katkesi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kansainvälisen avaruusaseman lähettämä livelähetys on katkennut mystisesti muutamiksi minuuteiksi tunnistamattoman esineen ilmestyttyä kuvaan. Aseman edustalla leijunut esine on kiinnittänyt UFO-tutkija Scott C. Waringin huomion.

Juuri, kun tutkija oli tarkentamassa kuvassa näkyvään esineeseen, pimeni lähetys kokonaan. UFO Sightings Daily -sivuston mukaan NASA:lla on tapana katkaista lähetys aina, kun kuvassa näkyy tunnistamattomia esineitä.

Kun lähetys jatkui, oli esine kadonnut kuvasta. Waringin mukaan kuvassa näyttäytynyt esine jäänee mysteeriksi, sillä ISS tai NASA ei ole tarjonnut minkäänlaista selitystä näylle. Tutkija on onnistunut tallentamaan lähetyksessä esiintyneen ilmiön videolle ja se on julkaistu Youtubessa.