Äidin imetyskuva poistettiin Facebookista – iski nerokkaasti takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maria Corry -niminen perheenäiti julkaisi itsestään Facebook-sivuillaan kuvan, jossa hän imetti pientä poikaansa. Kuva ilmiannettiin Facebookin ylläpidolle viisi kertaa, minkä jälkeen nainen tuohtui ja päätti julkaista kuvan, jota ei tultaisi enää poistamaan.

Corry julkaisi itsestään kuvan, jossa hän istuu alusvaatteisillaan sängyllä ja imettää poikaansa. Kuvassa ei paljasteta mitään, ja tällä kerralla nainen pitääkin poikansa ja rintansa suojana vielä mallista otettua alusvaatekuvaa.

Maria Corry haluaa kuvallaan näyttää, että hänen imetyskuvansa ei ole yhtään sen paljastavampi kuin alusvaatteita esittelevä kuva mallista. Corry on sitä mieltä, että jokainen imetystä seksuaalisena tekona pitävä henkilö on itse hieman päästään sekaisin eikä äiti, joka haluaa julkaista imetyksen aikana otetun kuvan.

I am not typically one to ever do this as I am very private when nursing but with all this nonsense about people bashing…

Posted by Maria Corry on Wednesday, February 17, 2016

So since my breastfeeding photo which showed NOTHING got reported more than FIVE times, I'm posting this. I bet this won…

Posted by Maria Corry on Thursday, February 18, 2016